Concrete wall

Mintaházak

Az építkezés első fázisa egy kreatív munkával teli időszak, ahol az egyéni igényekből kiindulva, az adott fizikai környezet és az anyagi határok figyelembe vételével kell megálmodni jövőbeli otthonunkat. Ebben a folyamatban igyekszünk segíteni az alábbi mintaházakkal, melyeket a velünk partneri kapcsolatban álló építész stúdióknak köszönhetünk.

A megtekinthető házak számát folyamatosan bővítjük, és bízunk benne, hogy Önnek is inspirációul szolgálnak majd!

Mintaházak

Alapterület

m2

Szobák száma

Szintek száma

Tető típusa

Szűrők törlése

ADD 1

ADD 2

Vízió 1

Vízió 2

WHAP 1

WHAP 2

WHAP 3

A mintaháztól a kész tervekig

Egy, az elképzeléseinkhez közel álló mintaház vagy típus terv hatalmas segítség lehet a tervezési folyamatban, azonban az egyéni igények, a telek adottságok, a helyi építési szabályzat és az anyagi lehetőségek mind-mind nagy hatással vannak arra, hogy a kiválasztott mintaház végül milyen mértékben lesz adaptálható.

Ezen az úton kíséri végig az építkezni vágyókat az építész tervező, melynek a végén, kezünkben az elkészült tervdokumentációval megkezdhetjük a generálkivitelező kiválasztásának folyamatát.

Ha a fenti mintatervek valamelyike közel áll az Ön elképzeléseihez, és már kiválasztásra került az építési telek, keresse bizalommal a tervet készítő építész stúdiót a megadott elérhetőségeken!

Kérdése van?

Keressen minket!

Küldjön üzenetet, ha bármilyen további kérdése van a fenti mintaházakról, az építkezés folyamatáról, vagy esetleg tanácsra, árkalkulációra van szüksége aktuális projektjéhez kapcsolódóan. Forduljon hozzánk bizalommal!