Concrete wall

Szolgáltatásaink

A Prelement szolgáltatásai az épületszerkezetekhez kapcsolódó valamennyi folyamatot lefedik, így tudjuk garantálni, hogy projektjeink a megadott határidőre, és az elvárt minőségben valósuljanak meg.

Szolgáltatásaink

.

.

Igényfelmérés

Annak érdekében, hogy az építkezés megvalósítható, költséghatékony, gyors és zökkenőmentes legyen, egy konzultáció keretében tárgyaljuk végig a projekt különböző lépéseit, és felmérjük az építkezés helyszínét.

Adaptáció

Segítséget nyújtunk az Építész tervezőnek a könnyűbeton falpanel technológia megfelelő implementálásában, akár új, akár már meglévő tervdokumentáció estén.

Gyártmánytervezés

Az épületszerkezetek előzetes statikai vizsgálatát, és a falelemek egyedi gyártmányterveinek elkészítését magyar és lengyel statikus tervezők végzik, az Eurocode szabvány vonatkozó előírásai szerint.

Gyártás

Gyártás ikon

A gyártmánytervek jóváhagyását követően kerül sor a panelek gyártására Lengyelországban, a Thomas Preafab GmbH międzyrzecz-i üzemében. Az egyedi, könnyűbeton falpanelek előállítására szakosodott gyár 1978 óta üzemel, német tulajdonosi háttérrel, dán licenc alapján, napi 1100 m2 (~5 családi ház) falfelület előállítására képes. A Thomas Praefa falpanelek kizárólagos magyarországi forgalmazója a Prelement Home Kft.

Szállítás

A könnyűbeton falelemek szállítását a gyártól az építkezés helyszínéig mi szervezzük meg és bonyolítjuk le, magyar logisztikai partnerünk segítségével.

Kivitelezés

A falpanelek beemelése autódaru segítségével történik, a szerkezet teljes készre szerelése 2-4 munkanapot vesz igénybe, egy egyszintes családi ház esetében.

Minőségbiztosítás

A tervezési és gyártási folyamatok az Eurocode és ISO9001 szabványok szerint történnek, a panelek CE minősítéssel rendelkeznek. A pontos kivitelezést a gyártó által jóváhagyott, részletes technológiai utasítás biztosítja.

Ajánlatadás

Ajánlatadás ikon

Amennyiben árajánlatot kérne tőlünk már meglévő tervei alapján, keresse előkészítő kollégáinkat a kapcsolat menüpont alatt!

Segíthetünk?

Kérdezzen tőlünk!

Küldjön üzenetet, ha bármilyen további kérdése van a könnyűbeton falpanel technológiáról, vagy tanácsra, árkalkulációra van szüksége, aktuális projektjéhez kapcsolódóan. Forduljon hozzánk bizalommal!