Concrete wall

Szolgáltatások

A Prelement szolgáltatásai a családi házak fal-, és födémszerkezeteihez kapcsolódó valamennyi folyamatot lefedik, így tudjuk garantálni, hogy projektjeink a megadott határidőre, és az elvárt minőségben valósuljanak meg.

Szolgáltatások

.

.

Igényfelmérés

Annak érdekében, hogy az építkezés megvalósítható, költséghatékony, gyors és zökkenőmentes legyen, egy konzultáció keretében tárgyaljuk végig a projekt különböző lépéseit, és felmérjük az építkezés helyszínét.

Adaptáció

Segítséget nyújtunk az építész tervezőnek a falpanel technológia megfelelő implementálásában, akár új, akár már meglévő tervdokumentáció estén.

Gyártmánytervezés

Elvégezzük az épületszerkezetek statikai vizsgálatát, és elkészítjük a falelemek és az esetleges födémelemek egyedi gyártmányterveit, a vonatkozó Eurocode szabványok előírásai szerint.

Gyártás

Gyártás ikon

A gyártmánytervek jóváhagyását követően kerül sor a panelek legyártására. A falpanelek a választott alapanyagtól függően az alábbi két, minősített gyártónál készülnek:
– Normál beton (C30/37) elemek: KV Kft., Berente, Magyarország
– Könnyűbeton (LC16/18) elemek: Thomas Preafab GmbH, Międzyrzecz, Lengyelország

A vasbeton födémekhez használt, előregyártott körüreges födémpallóink az Épszerk-Pannónia Invest Kft. ercsi üzemében kerülnek legyártásra.

 

Szállítás

A falelemek szállítását a gyártól az építkezés helyszínéig mi szervezzük meg és bonyolítjuk le, magyar logisztikai partnerünk segítségével.

Kivitelezés

A falpanelek végső pozícióba történő beemelése mobil daru segítségével történik.
A szerkezet teljes készre szerelése egy átlagos, egy szintes családi ház esetében 2-4 munkanapot vesz igénybe, nagy projektek estében kb. 300 m2/nap a beépíthető volumen.

Minőségbiztosítás

A tervezési folyamat a vonatkozó Eurocode szabványok, a gyártás az MSZ EN 13369:2018 számú harmonizált szabvány szerint történik.
A panelek CE minősítéssel rendelkeznek, melyekről a Prelement minden esetben az adott projektre vonatkozó teljesítménynyilatkozatot állít ki.
A pontos kivitelezést a gyártók által jóváhagyott, részletes technológiai utasítás biztosítja.

Ajánlatadás

Ajánlatadás ikon

Amennyiben árajánlatot kérne tőlünk már meglévő tervei alapján, keresse kollégáinkat a kapcsolat menüpont alatt!

Segíthetünk?

Kérdezzen tőlünk!

Küldjön üzenetet, ha bármilyen további kérdése van a falpanel technológiáról, vagy esetleg tanácsra, árkalkulációra van szüksége aktuális projektjéhez kapcsolódóan. Forduljon hozzánk bizalommal!